Billige lån for studerende

studerende

3 år siden |  0 comments  |  Fundet på nettet

Langt de fleste af os har på et tidspunkt været studerende, og ved hvor svært det kan være at holde et arbejde og gå i skole. Hvad gør man så, når pengene ikke rækker, men det haster med at betale for bøger? Læs videre her, og lær alt hvad der er at vide om lån for studerende.

Mange studerende har et job ved siden af skolen, men det kan ikke lade sig gøre at have et fuldtidsjob og gå i skole samtidig, det rækker dagens timer simpelthen ikke til. For nogen studerende kan det være svært blot at have både arbejde og skole, fordi der også er lektier og afleveringer der skal laves. Studerende får SU, men det er sjældent SU’en rækker til det hele.

På diverse universiteter skal man selv betale for sine skolebøger, og de er ikke billige. Hvis ikke du betaler for dem, så kan du ikke følge med i undervisningen, så det er vigtigt at have. Derfor er billige lån vejen frem for mange studenter. Først og fremmest kan man som student finde SU lån som er med helt fine renter, så det ikke bliver så dyrt at skulle betale tilbage. Man skal også huske på, at banken godt ved at det at være studerende ikke ligefrem giver mange penge.

Derfor er billige lån ofte diskuteret når det kommer til studerende. Det kan hjælpe en masse at have et studielån, fordi det først skal betales tilbage når du er færdig med uddannelsen.

Sådan håndterer du billige lån


Du har en masse tid til at betale tilbage, og hvis renterne ikke er ret høje, så er det et godt billigt lån. Mange studerende har ikke den helt store lyst til allerede at skulle låne penge, men det kan blive en nødvendighed når SU’en ikke rækker til ret meget.

Vælger man at tage et SU lån, får man lidt penge hver måned, så man ikke bruger det hele på en gang, men har lidt mere at leve for om måneden. Det skal lige siges, at det er SU lånet der først skal betales af, når du er færdig med din uddannelse. Det er billige lån, og det kan hjælpe dig hvis du er i nød, desværre kan det også blot blive en vane at have de ekstra penge om måneden.

Det er hvad der sker for mange studerende som tager et SU lån. Det bliver så rart med de ekstra penge, at man ikke har lyst til at give slip på det igen, og derved skal du betale mere og mere tilbage. Selvom det er billige lån, er det vigtigt du holder styr på hvor meget du skal låne, og ikke blot bruger billige lån som en undskyldning for at kunne købe lidt ekstra tøj om måneden. Men som sagt er der mange attraktive billige lån for studerende, så det er blot om at finde det der passer dig bedst. Hvis du er i tvivl kan du snakke med banken, eller bede dine forældre om hjælp.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

vest

Alle kategorier i Jyttes Hytte

By Nyborg Turist

Jytteshytte.dk laver produkttests og anbefalinger inden for et hav af kategorier. Hun tester næsten alle de typer af produkter, du kan komme i tanker om. Hos Jyttes Hytte kan du finde test og anbefalinger mange forskellige varekategorier. Der er både...

Et ur er den perfekte gave til en mand som har alt

By Nyborg Turist

Ure er ikke noget vi alle går med. Især nu om dage er der færre og færre som har brug for det. Hvis man bliver spurgt om, hvad klokken er, så kigger man ikke længere på sin arm, men derimod på den telefon som alle mennesker har liggende i deres lomme...

Ved at vælge et godt Køleskab kan man spare mange penge

By Nyborg Turist

Hvis man gerne vil have sine fødevarer til at holde længere, så kan det være nødvendigt at have en måde at køle dem ned på. Hvis de skal holde i rigtig lang tid, så kan man vælge at fryse dem ned, men det er dog ikke altid den bedste løsning. Det tag...