Disse modeblogge skal du følge for de seneste opdateringer på sneakers

modeblogs

2 år siden |  0 comments  |  Fundet på nettet

Kunne du godt tænke dig at vide, hvad der rykker sig inden for mode når det kommer til sneakers? Hvis ja, har vi samlet en hel del forskellige bloggere, som du kan følge. Vi har samlet den største danske blogger, som vi synes ofte kommer med gode råd, samtidig med at vi også har samlet 10 udenlandske bloggere, som blogger på engelsk. Hvis du ikke kan forstå engelsk, anbefaler vi at du nøjes med at følge vores danske blogger, som også skriver meget om andre former for måde.

Sneakers er i 2016 blandt de sko, som alle danskere elsker at gå med, og hvis du ikke allerede er det, anbefaler vi at du kommer ind på moden hurtigst muligt. Selvom at det er sko, som er pæne og gå med, og som kan være med til at gøre dit outfit perfekt, er det også sko, som passer til alles fødder. Uanset hvor langt du går i løbet af en dag, kan det altid anbefales at købe nogle sneakers.

Den danske blogger


Den mest kendte danske blogger er Bylodahl.dk. Denne blogger kommer ofte med gode råd til hvad du skal have på, for at tilpasse moden, ligesom at hun også skriver om hvordan modeverdenen ændrer sig. Modeverdenen ændrer sig løbende, og det er derfor vigtigt at du holder øje med den hele tiden, hvis du gerne vil holde trit med moden.

Bylodahl.dk får ofte også besøg af andre bloggere, og selvom at du har læst alt hvad der er på hendes blog, vil der hurtigt komme nyt indhold både fra hende selv, men også fra de gæstebloggere, som der ofte er. Der findes naturligvis nogle andre bloggere, som du kan følge, og skulle du finde nogle gode bloggere, som fokusere på hvad der er godt når det kommer til sneakers, kan det kun anbefales at du deler den med andre brugere af sneakers, eller blot med folk, som elsker at læse om sneakers.

Udenlandske bloggere


Som vi nævnte før, vil denne artikel fokusere på udenlandske bloggere. Udenlandske bloggere kan tjene flere penge på at blogge end hvad danske kan, og du vil derfor opdage at de også ligger mere indhold ud på deres hjemmeside. Alt efter hvilken udenlandsk blogger du følger, vil du også opleve at de har en Youtube-kanal, ligesom at du også kan følge deres hverdag på Twitter, Instagram og mange andre sociale medier.

Den første udenlandske blogger, som vi anbefaler at du følger er The Blond Salad. Denne blog bliver styret af en kvinde ved navn Isabel Marant Perkens, som er en stor fan af sneakers. Her har du muligheden for at læse om alle mulige forskellige sneakers, lige fra Nike til Adidas til Asics. Hvad der bliver populært i modebranchen vil kunne læses på hendes hjemmeside.

Den anden modeblogger fra udlandet, som ofte kommer med gode forslag til hvad du kan gøre med dine sneakers er Le Blog de Betty. Selvom at det lyder som et fransk navn, blogger denne person også på engelsk. Hun har en anderledes smag i sneakers end den førnævnte Isabel Perkens, og du kan derfor eksperimentere mellem disse tos forslag. Hvem ved, måske finder du din egen smag?

Den sidste modeblogger, som vi vil komme ind på i denne artikel er Bu The Right Thing. Denne blog bliver kontrolleret af Annabu, som har været fan af sneakers hele sit liv. Uanset hvilke former for sneakers der er tale om, kan du være sikker på at hun har kommenteret dem. Annabu er også en af de eneste modebloggere som har været tit på at røre de sneakers fra Kanye West, som er blevet hypet overalt i landet.

Vi håber at du har fundet nogle bloggere, som du kunne lide. Hvis ikke, er internettet fyldt med andre bloggere, som du frit kan vælge at læse. 

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

vest

Alle kategorier i Jyttes Hytte

By Nyborg Turist

Jytteshytte.dk laver produkttests og anbefalinger inden for et hav af kategorier. Hun tester næsten alle de typer af produkter, du kan komme i tanker om. Hos Jyttes Hytte kan du finde test og anbefalinger mange forskellige varekategorier. Der er både...

Et ur er den perfekte gave til en mand som har alt

By Nyborg Turist

Ure er ikke noget vi alle går med. Især nu om dage er der færre og færre som har brug for det. Hvis man bliver spurgt om, hvad klokken er, så kigger man ikke længere på sin arm, men derimod på den telefon som alle mennesker har liggende i deres lomme...

Ved at vælge et godt Køleskab kan man spare mange penge

By Nyborg Turist

Hvis man gerne vil have sine fødevarer til at holde længere, så kan det være nødvendigt at have en måde at køle dem ned på. Hvis de skal holde i rigtig lang tid, så kan man vælge at fryse dem ned, men det er dog ikke altid den bedste løsning. Det tag...