Få en ny start med en CLEAN parfume

parfume

2 år siden |  0 comments  |  Fundet på nettet

En ny start – det er hvad du får, hvis du køber en skøn parfume kaldet CLEAN. Målet med parfumen var at udvikle en duftserie, som var både simpel og unik. Det var i hvert fald det, Randi Shinder havde i tankerne, da hun begyndte på den.
Simpel, det er den i hvert fald – med dens elegante design står den flot på hylderne og venter på at blive købt. Man får den første duft og kan allerede mærke den tydelige unikke og rene duft, som strømmer ud af parfumen.

Parfumen er baseret på sæbe og er dermed en hyldest til de rene materialer, der bliver brugt til at skabe parfumen. Der er hverken kunstige farvestoffer, mineralske olier eller parabener i parfumen.

Ren og nydelig dagen lang


Parfumen Clean er en fantastisk parfume. Prøv en Clean parfume - den kan bæres af alle og til enhver lejlighed. Om du så er mand eller kvinde, det er ligegyldigt, der er så bredt et udvalg, at det ikke vil være et problem at finde lige præcis den parfume, der passer til dig.

Med en Clean parfume bevarer du den friske duft af renhed dagen igennem. Det har taget 10 år for Clean at arbejde mod deres mål, som har været at levere renhed og modernitet til deres kunder, hvilket har været en udfordring. Selvom parfumen er moderne, så bærer den alligevel det klassiske aspekt, idet den er med til at beskytte miljøet, hvilket gør dette produkt unikt og smukt på samme tid. Man kan købe den uden at få dårlig samvittighed - den er ikke testet på dyr og kartonerne, som de ankommer i, kan genbruges.

Parfumer mig her, og parfumer mig der


Der er rigtig mange parfumer at vælge imellem. Det kan derfor tit være svært at finde lige præcis det mærke eller den model parfume, du synes passer til dig. Derfor har Duftladen et bredt udvalg af kendte og gode parfumer, som man kan købe. Der er ingen grænser for, hvor godt en person kan dufte - så det er bare at finde lige præcis den, der er perfekt til en selv.

Parfumer for mænd og parfumer for kvinder – når det gælder CLEANs parfumer, så er der ikke megen til forskel. De er baseret på de samme produkter, men duften er ikke den samme. Du får ikke den store maskuline duft af en løve fra CLEAN, men du får en naturlig aroma af renhed, som kvinder vil have svært ved at modstå.

Det samme gælder for kvinder, de leder nødvendigvis ikke efter en duft af løve, men den naturlige aroma af renhed, som er med til at skabe en gladere og mere frisk dagligdag for en selv, er til at finde i CLEANs parfumer for kvinder.

Der er noget at vælge imellem, uanset hvilket køn man er. Og der er selvfølgelig ikke nogen, der stopper en, hvis man skulle have lyst til at prøve noget nyt.

Så gå på http://www.duftladen.dk/ og find lige præcis den parfume, der passer til dig, eller som passer perfekt som en gave til din udkårne. Det er op til dig selv.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

vest

Alle kategorier i Jyttes Hytte

By Nyborg Turist

Jytteshytte.dk laver produkttests og anbefalinger inden for et hav af kategorier. Hun tester næsten alle de typer af produkter, du kan komme i tanker om. Hos Jyttes Hytte kan du finde test og anbefalinger mange forskellige varekategorier. Der er både...

Et ur er den perfekte gave til en mand som har alt

By Nyborg Turist

Ure er ikke noget vi alle går med. Især nu om dage er der færre og færre som har brug for det. Hvis man bliver spurgt om, hvad klokken er, så kigger man ikke længere på sin arm, men derimod på den telefon som alle mennesker har liggende i deres lomme...

Ved at vælge et godt Køleskab kan man spare mange penge

By Nyborg Turist

Hvis man gerne vil have sine fødevarer til at holde længere, så kan det være nødvendigt at have en måde at køle dem ned på. Hvis de skal holde i rigtig lang tid, så kan man vælge at fryse dem ned, men det er dog ikke altid den bedste løsning. Det tag...