flyverdragt

Gode råd om køb af flyverdragter

Det er efterhånden ved at være den tid på året hvor bladene falder af træerne. Snart begynder det at blæse mere, og om ikke så længe kan vi se den første slud begynder at falde. Og før vi ved af det sidder vi i en mørk, kold november og fryser og længes tilbage til sommeren.

Det betyder også at det – i hvert fald for ungernes vedkommende – er tid til at hoppe i flyverdragten, og for os forældre betyder det at det snart er ved at være nu at vi skal ud at købe sådan en flyverdragt.

I den anledning har vi lavet en lille guide (eller i hvert fald fundet et par gode råd) til når du skal finde ny dragt

flyverdragt

Læs en flyverdragt test

Det første råd må være at du skal ind og læse lidt om de forskellige muligheder du har, og se hvordan de forskellige dragter holder i tests. De små poder skal have det bedste, de skal jo have den på mange timer hver eneste dag. Men desværre kan der være ret stor forskel mellem de forskellige mærker og modeller, og hvis du bare køber en du synes er flot eller en som virker billig kan du risikere at købe katten i sækken. Det kan man også se hvis man kigger på test-nu’s side med flyverdragt tests hvor man kan se at der er mange der scorer gode stjerner og anmeldelser, men at der altså også er nogle hvor man tænker at det er i hvert fald ikke dem man skal købe. Så læs lige nogle af dem inden du beslutter dig.

Køb flyverdragten på nettet

Det næste råd må være at du skal købe din flyverdragt på nettet. Det er der to gode grunde til. Den første grund er at du som regel kan få den meget billigere hvis du køber den på nettet frem for nede i en butik. Især hvis du sørger for at sammenligne priser, og måske endda googler efter rabatkoder kan du ende med at få en flyverdragt til en rigtig god pris. Det var grund nummer et.

Den anden grund, og den er måske i virkeligheden endnu vigtigere, er at du har meget bedre rettigheder når du køber noget på nettet frem for hvis du køber det i en butik. Man har lavet reglerne for e-handel meget strappe for at forsikre forbrugerne om at det var sikkert nok, altså for at fremme e-handlen. Og det betyder altså at du har nogle helt vilde rettigheder, specielt når det kommer til returret. Du kan faktisk godt tage flyverdragen og så lade dit barn prøve den i et par dage og så se om det er noget (du må dog ikke skrive navn i, så det er nok bedst at gøre en weekend hvor han eller hun ikke skal i børnehave eller skole. Så kan du også bedre observere).

Men hvis det så viser sig at det ikke skulle være den her model kan du tage den, børste den af så snavset er væk, og så sende den retur igen. Også selv om den er taget i brug. Hvis den er blevet mærkbart forringet kan butikken nøjes med at sende en del af beløbet retur, men det er stadig meget bedre end hvis du havde købt den i en almindelig butik.

 

Det var to gode råd til hvad du skal gøre når du skal købe en ny flyverdragt, nemlig at sørge for at læse tests, og så købe selve dragten på nettet. Har du selv nogle gode råd så del dem meget gerne med os i en mail så vi kan tage dem med her i artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *