design i verdensklasse

Kähler er design i verdensklasse

Det er langt fra alle, der er klar over, at det danske mærke Kähler kan trække sin historie helt tilbage til 1800-tallet. Kähler er et familie foretagne, der spænder over fire generationer, og det hele startede med den tyske Herman Joachim Kähler, der emigrerede fra Nordtyskland til Danmark i 1839. H. J. Kähler var pottemager, og kort efter hans ankomst til Næstved udnyttede han sin kreativitet og sans for innovation inden for faget og opstartede sin egen virksomhed, der skulle vokse til det, der i dag er et designmærke i verdensklasse. Den dag i dag er det artikekten Frantz Longhi, der styrer Kähler. Han overtog rettighederne i 2008 og har lige siden stået for en gennemgående modernisering af virksomheden. Især på grund af ham er Kähler blevet det moderne og innovative designmærke, som vi kender det i dag; mærket, der leverer og producerer dansk håndlavet brugskunst i keramik til hele verden, og som man som dansker kan være stolt af. I dag er Kähler dansk leverandør og producent af en bred vifte af boligudstyr. Det drejer sig hovedsageligt om lamper og lysestager, væg- og bordure, skåle og fade, krukker og vaser og kopper og kander. Inden for disse kategorier har Kähler udviklet særlige modelserier med hver deres forskellige kendetegn og funktioner.

Kähler tilføjer boligen noget ekstra

Det danske designmærke Kähler er i dag kendt over hele verden. Men det betyder dog ikke, at det anerkendte design er mindre populært i sit hjemland end hidtil. Kählers smukke boligudstyr kan tilføje ethvert hjem noget ekstra – udenlandske såvel som danske. Flere og flere forhandlere sælger Kählers varer, men ikke alle har samme vrede udvalg. KopK, der repræsenter eksperter inden for isenkram og designvarer, er en af de bedste forhandlere af Kählers forskellige varer, fordi de gør sig inden for samtlige kategorier af boligudstyr. Du kan se det store udvalg af Kähler hos KopK ved at følge linket her. Ved at forhandle Kähler hos KopK kan du være med til at tilføje din bolig noget helt særligt i form af det lækre design og den brugbare funktionalitet, som Kähler er så kendt for. Kählers klassikere udstråler på bedste vis, hvad dansk hygge, kvalitet og designtradition vil sige.

Kähler vasen er den perfekte gave til en, du holder af

Herhjemme er især Kählers vaser gået hen og blevet rigtig populære. Disse yndige genstande vinder både på deres funktionalitet og deres enkle, stilrene og samtidig charmerende design. Desuden fås de skønne vaser i en bred vifte af farver, former og størrelser. Derfor er der helt sikkert en Kähler vase, der bedst repræsenterer din personlige stil. En vase er nemlig ikke bare en vase. Det er en effekt i dit hjem, der udstråler din personlighed. Også derfor er en Kähler vase den perfekte gave til en, man holder af. Ved at finde den helt rigtige Kähler vase at give i gave kan du nemlig vise, hvor godt du kender personen. Find de helt rigtige Kähler vaser her, og giv den perfekte gave til en, du holder af.