Kom med på moden - læs med her

lysekrone

2 år siden |  0 comments  |  Fundet på nettet

I dagens Danmark er der kommet meget fokus på design. Design er blevet meget populært både inden for tøj og mode, men også inden for brugskunst. Mange indretter i dag deres hjem med designermøbler og generel brugskunst, der har mere værdi end bare at være et redskab i køkkenet. Det er som sagt blevet meget moderne at købe fede designprodukter, hvilket også har gjort, at jagten på det nyeste inden for boligartikler er intensiveret. Det kan dog være en dyr hobby, som også kræver en god tålmodighed. Det kan være rigtigt svært at vurdere, om noget passer sammen eller passer ind i resten af ens hjem. Mange mennesker bliver helt sindssyge af at tænke på, hvilke farver der går bedst sammen, og hvilke der slet ikke dur. Her kommer et par bud på, hvor og hvordan du kan få inspiration til din indretningen af din bolig – det behøves nemlig ikke at være så svært.

Sort er det nye sort


Sort! Det er den farve, alle vil have. Sort er i de seneste år blevet meget populært, og farven har den egenskab, at den aldrig skuffer. I forhold til møblering og inventar passer sorte møbler perfekt til næsten alle situationer.

Herre- og damemode for den trendy ungdom er derfor blevet meget simpelt. Et helt sort outfit kan sagtens gå, og der er en masse muligheder for at kombinere andre farver. Derudover er diverse accessories også blevet en afgørende del af en trendy påklædning. Især en helt almindeligt hat, gerne fra et velkendt mærke, er moderne og viser, at du har overvejet dit look. Ure er også blevet et must, og den unge mand med fingeren på pulsen har i dag gerne flere ure til forskellige lejligheder. Tilbehør er generelt blevet populært, og i dag kan den unge mand også gå med smykker uden at høre for det.

Dansk design vinder frem


Inden for de sidste 5 år er dansk design eksploderet i popularitet. Dette er specielt set i forhold til de unge, der er flyttet til de store byer såsom Aarhus og København. Som resultat er Aarhus i dag den yngste by i Danmark, set ud fra den gennemsnitlige alder af beboere i byen. Disse generationer har alle skulle ud og købe nyt inventar og ting til deres nye lejlighed eller værelse, og derfor er der mange, der har valgt at købe dansk design.

Generelt er det blevet populært at have styr på detaljerne samt virkeligt overveje hver eneste ting, der er i hjemmet. Det kan for nogen godt blive for stilrent og perfektionistisk, men for den moderne unge, der flytter ud for første gang, er det tit et hit at vælge dansk. Det handler mest af alt om, at beslutte sig selv for hvad man selv gerne vil have, at stemningen skal være. Skal det være moderne og stilrent, skal man have fat i fx en spisebords lampe i dansk design. Vil man gerne have et mere antikt look, med fx malerier og en lysekrone, er der også rig mulighed for dette. Man kan få en lysekrone i mange forskellige typer og størrelser i dag, så hvis man er vild med disse, er der masser af muligheder for at slå sig løs.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

vest

Alle kategorier i Jyttes Hytte

By Nyborg Turist

Jytteshytte.dk laver produkttests og anbefalinger inden for et hav af kategorier. Hun tester næsten alle de typer af produkter, du kan komme i tanker om. Hos Jyttes Hytte kan du finde test og anbefalinger mange forskellige varekategorier. Der er både...

Et ur er den perfekte gave til en mand som har alt

By Nyborg Turist

Ure er ikke noget vi alle går med. Især nu om dage er der færre og færre som har brug for det. Hvis man bliver spurgt om, hvad klokken er, så kigger man ikke længere på sin arm, men derimod på den telefon som alle mennesker har liggende i deres lomme...

Ved at vælge et godt Køleskab kan man spare mange penge

By Nyborg Turist

Hvis man gerne vil have sine fødevarer til at holde længere, så kan det være nødvendigt at have en måde at køle dem ned på. Hvis de skal holde i rigtig lang tid, så kan man vælge at fryse dem ned, men det er dog ikke altid den bedste løsning. Det tag...