Lån penge af en robot ;-)

3 år siden |  0 comments  |  Top-indlæg

Vi kunne simpelthen ikke lade være med at lave sådan en sjov overskrift. Der er nemlig kommet en ny side hvor man kan låne penge, og hvor man skulle tro at det var en robot der sad på den anden side. Der er selvfølgelig tale om robotlån, og det kan du læse meget mere om i denne artikel.

Er det virkelig en robot?


Er det virkelig en robot der sidder på den anden side? Er det nu at maskinerne får selvstændig tankegang – og har de så tænkt at gøre brug af det ved at låne penge ud? Men nej, sådan er det selvfølgelig ikke. Som du kan læse her er det rigtige mennesker der har startet tjenesten her, og de har bare valgt navnet robotlån fordi de har lavet nogle systemer der gør at man får hurtigt svar, så det er næsten som om at det er en robot man låner penge af, det er i hvert fald meningen af det skal gå så hurtigt at man kunne tro det.

Hvad er fordelen?


Nu kan man jo så spørge sig selv hvad fordelen ved de her systemer er. Hvorfor er det at de synes det er en god ide at reklamere med at det var som om der sad en robot på den anden ende. Men det er faktisk meget nemt at svare på. For det handler om to ting.

Den første ting det handler om er tid. Det er sådan at når man skal låne penge er man ofte et sted hvor man har brug for penge her og nu, i hvert fald når man er der hvor man vil have sådan et forbrugslån. Og så vil man bare have pengene så hurtigt som muligt.

Og så er det jo godt hvis der sidder en robot på den anden side. For en robot kan lynhurtigt kigge de oplysninger man er kommet med igennem, og så kan de se om man kan få lov til at låne penge eller ej – og så kan de sende pengene til ens konto lynhurtigt.

Den anden ting det handler om er penge, for jo mere man kan overlade til en robot eller et system, jo mindre behøver medarbejderne selv at lave. Og jo mindre medarbejderne skal lave jo bedre er det. For så skal der ikke ansættes så mange og der skal ikke betales så meget løn, og så har de også råd til ikke at tage så meget i rente fordi der ikke er så mange udgifter.

Så en robot betyder i principper hurtigere og billigere lån.

Husk at tænk det igennem!


Men bare fordi der sidder en robot i den anden ende er det jo ikke sikkert at det at låne penge er den bedste løsning. Faktisk vil det oftest være bedre at lade være. Og også her er der to ting man skal overveje. Det første er om nu man får det bedste tilbud eller om man kunne låne pengene billigere et andet sted. Her er det en god ide at kigge på en liste over de forskellige lån, og så sammenligne. Er man heldig er der nemlig et andet sted der er billigere.

Og så er det spørgsmålet om man overhovedet behøver låne penge, eller om man kan spare op til det man skal bruge penge til i stedet. Pengene skal jo betales tilbage igen på et tidspunkt, og men renters rente, så hvis man kan spare op i stedet eller låne af familie får man en meget bedre privatøkonomi – det er ikke altid det er en mulighed, men hvis det er skal man bruge den.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Vi skal overleve på innovationen

By Nyborg Turist

I Danmark har vi rigtig mange flotte seværdigheder. Vi er dygtige til kunst og design, og har et populært ry for selv samme emne i det store udland. Der er en høj efterspørgsel på vores produkter. Det er især vores evne til at anvende vores minimalis...
lovgivning

Sådan kan du bruge jura i din dagligdag

By Nyborg Turist

Mange mennesker tager for givet, helt nøjagtigt hvor vigtigt det er at sætte sig ind i loven og jura generelt. Dette er uden tvivl fordi det umiddelbart virker som et uoverskueligt kompliceret emne. Og dette er ikke usandt. Der er nemlig enormt mange...
adwords

Hvad er Google AdWords? Klogere på 5 minutter

By Nyborg Turist

Som virksomhedsejer er du måske stødt på termen ’Google AdWords’ før, men hvad dækker det egentlig over? Kort fortalt er Google AdWords alle de betalte annoncer, du ser i Googles søgeresultater. De betalte annoncer er de tre øverste over de organisk...