Modetips til manden

3 år siden |  0 comments  |  Sidste nyt

Det er efterhånden blevet meget normal at man som man går højt op i hvordan man ser ud, og det at gå op i mode og udseende er ikke længere forbeholdt kvinderne. Vi vil selvfølgelig også gerne være med på modebølgen, så derfor får du her vores bedste modetips:

Leg med dine sokker


Kun at gå rundt med de klassiske sorte sokker er efterhånden noget der hører fortiden til. Nu skal man ud at lege med farver og mønstre hvis man for alvor skal være med på moden.

Den nyeste trend deler sig i to dele – den der komplementerer og den der er sig selv. Det kræver vist en yderligere forklaring.

I den komplementerende retning gælder det om at finde nogle sokker der for alvor matcher det man ellers har på af tøj. Du har måske en lyseblå t-shirt og en mørkeblå trøje på, og så skal sokkerne også matche og være i det blå spektre.

Endnu flottere er det hvis du har mere pang-farver på, og alligevel kan matche det. En orange t-shirt og et par orange sokker er virkelig noget folk lægger mærke til, og kan du få det til at passe på den måde kan du få meget god respons. Der er dog lige et lille PS til det, for det kræver at du er selvsikker i din stil og kan bære det hvis du begynder på den slags med pangfarver. Går du normalt i blå sort og hvid kan det være du skal starte lidt lettere ud, for ellers kommer det bare til at virke fjollet og akavet.

På den anden side af modesporet ser vi også en tendens til at der er mange der vælger strømper som ikke nødvendigvis matcher hvad man ellers har på, men som i sig selv har et stærkt visuelt udtryk. Det kan være strømper der er stribede eller som har en eller anden betydning, og som man så bærer sammen med hvad man ellers har på. Det gode ved denne stil er at du ikke behøver tænke så meget over hvad det er du tager på, lidt ligesom når man bare tager sorte sokker på, det skal jo alligevel ikke matche.

Når nu man skal tænke så meget over sokkerne kan det være lidt svært at få sine behov opfyldt i den lokale tøjmand, og det kan derfor være en god ide at købe sine sokker på nettet i stedet for da der her er et meget større udvalg.

Vær tilpas i det du går i


Det næste råd er ikke som sådan et moderåd forstået på den måde at det er en opfordring til at købe X eller Y, men i stedet en opfordring til at gå rundt i det som du synes er rart at gå rundt i (selvfølgelig inden for rimelighedens grænser – hvide sokker i sandaler hører ikke hjemme nogle steder).

Grunden til at vi overhovedet bliver nødt til at skrive det er at der er nogle der tror at det her med at man skal gå rundt moderigtigt betyder at man skal købe det som alle andre køber uanset hvad man selv synes, og at det ikke betyder så meget om tøjet er rart at have på bare det ser godt ud.

Det kunne ikke være mere forkert. Det handler nemlig om at man har tøj på som man synes det er rart at være i. Den glæde og selvsikkerhed man får af at have tøj på som man rent faktiks kan lide at have på skinner i den grad igennem til dem der kigger på dig, og på den måde kan du få selv de underligste outfits til at se rigtig godt ud.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

popularitet

Populariteten på online dating sites stiger, og det er helt normalt!

By Nyborg Turist

I sidste ende er de en del af den naturlige opfølgning af forløbet vedrørende vores måde at date og forføre. Vores vaner tilpasser sig altid teknologien om vi ville det eller ej: kærlighedsforhold er ingen undtagelse! Antallet af disse dating sites f...

Få fat i de gode tilbud

By Nyborg Turist

At være husejer kan nogle gange godt være en dyr affære. Der er mange ting, som løbende skal vedligeholdes på et hus, men i sidste ende er det altså det værd. God vedligeholdelse er blandt andet med til at bevare og måske endda forøge værdien på dit...
taendte lys

Vælg anbefalede bedemænd på Sjælland for den bedste oplevelse

By Nyborg Turist

At skulle vælge en bedemand, er meget sjældent forbundet med glæde eller overskud. Når bedemanden tilkaldes, er det nemlig som oftest, fordi nogen er død eller døende. Dette er aldrig en begivenhed, som vækker smil eller latter – tværtimod er den oft...