Sådan laver du selv dit iPad Cover

ipad cover

3 år siden |  0 comments  |  Fundet på nettet

Når først man har fået sin iPad bliver man ganske naturligt helt vild med dens glatte finish, skinnende look og metalliske kanter. Men man finder hurtigt ud af at det nok er en meget god ide med en eller anden form for beskyttelse, for ellers kommer det flotte skinnende look hurtigt til at ende i ridser og ødelagt glas.

Der er mange forskellige former for covers og beskyttelse derude, men hvis du er frisk på lidt gør-det-selv kan du også lave dit helt eget iPad cover. Det er sjovt og kun en lille smule svært, så det er bare om at forsøge sig.

Sådan laver du dit eget iPad cover


Til at starte med skal du gå ind på denne video på Youtube, hvor du kan se hvordan man gør. Det er en god ide at se videoen et par gange inden man går i gang, og også have den tilgængelig eller kørende i baggrunden mens du laver dit hobbyprojekt.Det først du skal gøre er at have fat i en bog med en tyk front og bag. Det er det der kommer til at være grundstenen i dit cover, det der ligesom skal gøre at der ikke kommer tryk og ridser. Så ikke noget paperback her ;-)

Det er lige meget hvad for en farve bogen har da du kommer til at binde den ind bagefter, så det vigtigste er egentlig bare at den er stor og hård. Hvis du ikke lige har en gammel bog du alligevel skulle til at smide ud kan du gå på loppemarked og se om du kan finde en god en (her sælger folk hele tiden alle mulige gamle bøger til ingen penge) ligesom du også nogle gange kan finde gratis bøger i sådan noget bogbytte, enten på genbrugsstationer eller ved siden af det lokale bibliotek.

Når du så har fået fat i din bog skal du have skåret alle siderne ud, dem kan vi jo ikke bruge til noget. Det nemmeste er at gøre det med sådan en slags skalpel, den kan du købe i de fleste hobbyforretninger.

Når du så har gjort det er det tid til at binde bogen ind, og det er fuldstændig ligesom du husker det fra folkeskolen. Det er papiret her der kommer til at blive det man kan se på dit cover, så sørg for at være omhyggelig med at vælge noget der ser godt ud, både nu, men også noget som du kan holde ud at kigge på mange timer hver dag.

Sørg også for at vær godt omhyggelig med at binde bogen ind, så der ikke kommer folder i papiret.

Nu er det snart tid til at sætte din iPad fast i sit nye cover, men først skal du have skåret et stykke pap i en størrelse lidt mindre end iPad’en, da det hjælper den til at sidde fast.Når du har gjort det er det ved at være tid til at sætte det hele sammen. Hvordan man gør det bliver forklaret rigtig godt i videoen, så det ville nok bare forvirre mere hvis det også skulle nævnet her – men se det et par gange og så giver det hele mening.

Hvis du alligevel hellere bare vil købe det


Hvis du efter at have set videoen finder ud af at det der med at lave sit eget iPad cover måske i virkeligheden er lidt for svært, eller at resultatet bliver lidt for piget, eller måske at det bare tager lidt for lang tid, så kan du i stedet gå ind på en side som denne her, hvor du kan se alle mulige forskellige slags covers du kan købe, og helt sikkert også finde et der passer godt til dig.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

vest

Alle kategorier i Jyttes Hytte

By Nyborg Turist

Jytteshytte.dk laver produkttests og anbefalinger inden for et hav af kategorier. Hun tester næsten alle de typer af produkter, du kan komme i tanker om. Hos Jyttes Hytte kan du finde test og anbefalinger mange forskellige varekategorier. Der er både...

Et ur er den perfekte gave til en mand som har alt

By Nyborg Turist

Ure er ikke noget vi alle går med. Især nu om dage er der færre og færre som har brug for det. Hvis man bliver spurgt om, hvad klokken er, så kigger man ikke længere på sin arm, men derimod på den telefon som alle mennesker har liggende i deres lomme...

Ved at vælge et godt Køleskab kan man spare mange penge

By Nyborg Turist

Hvis man gerne vil have sine fødevarer til at holde længere, så kan det være nødvendigt at have en måde at køle dem ned på. Hvis de skal holde i rigtig lang tid, så kan man vælge at fryse dem ned, men det er dog ikke altid den bedste løsning. Det tag...