Træt af skrabere – Lasse valgte en skægtrimmer

trimmet skæg

3 år siden |  0 comments  |  Fundet på nettet

Lasse er i mange henseender en helt normal ung mand. Han læser til markedsføringsøkonom i Aalborg, går til fodbold med vennerne i fritiden og arbejder i Fakta to gange om ugen. Lasse har dog siden sin tid i gymnasiet haft svært ved at finde tid og overskud til at barbere sit skæg ved hjælp af traditionelle hjælpemidler som fx barberskrabere. Dette resulterede i, at Lasse i løbet af et halvt år udviklede en voldsom skægvækst, som ifølge ham selv var med til at skræmme pigerne væk, når han var i byen.

De gange jeg har forsøgt at kysse med en sød pige i byen, har de trukket sig væk, mens de skriger, at mit skæg kradser” udtaler Lasse, mens han sukker.

Venner og kammerater har ved flere lejligheder tilbudt at barbere skægget for ham, men hver gang har Lasse nægtet og henvist til at skrabere efter sigende er usundt for huden og kan give grimme ar og udslæt, hvis man har en sart hud og ikke er forsigtig under barberingen. Lasse lider af en meget følsom hud, og har over flere omgange oplevet, at huden efter barberingen er hævet og føles varm, på trods af stor forsigtighed fra Lasse side. Dette har medført, at Lasse i en periode på godt og vel et år lod skægget stå uberørt hen.

Blev overrasket over de mange fordele


Det var imidlertid ikke kun Lasses venner og pigerne i byen, som ikke brød sig synderligt om hans overdrevne skæg. Til flere familiefester blev Lasse opfordret til at barbere det, og tage sig sammen. På sine forældres opfordring opgav Lasse at gøre modstand, og begyndte at søge efter alternativer til de traditionelle skrabere, som han så inderligt ikke brød sig om. Efter en kort søgning på Google og i tilbudsaviserne faldt han over en mulighed: skægtrimmeren. Derefter gik han ind på skægtrimmer-test.dk for at få mere information. Han valgte at læse videre og kunne senere forstå, at skægtrimmere har en række fordele over almindelig skrabere:


  • Man kan sagtens fravælge barberskum

  • Indstilling af klippelængden - man undgår altså at barbere skægstubbene helt i bund

  • Skægtrimmere er skånsomme mod huden

  • Skægtrimmere har stor præcision - man får alt skægget med og undgår at se dum ud


Fordelene var således mange og priserne var generelt set meget fornuftige, selv for en studerende på SU.

Hjælp til at vælge et produkt i det kæmpe udvalg


Lasse måtte dog hurtigt sande, at der på markedet for skægtrimmere var uendeligt mange muligheder at vælge imellem, og med Lasses ringe erfaring og kendskab til lignende produkter, så han sig nødsaget til at finde en form for hjælp. Han fandt hurtigt frem til en sammenligningshjemmeside, som havde gennemført adskillige tests af forskellige mærker og serier. Her kunne han fint læse, og sammenligne pris og funktionalitet, samt finde forhandlere af de respektive skægtrimmere.  

Det endelige valgt faldt på en pålidelig skægtrimmer fra Remington, som både var billig og havde fornuftig feedback fra relativ mange brugere. Lasse bestilte skægtrimmeren på nettet, og stod to dage senere med trimmeren i hånden.

Omsider fri for skægget


Det var en helt ny Lasse, som trådte ud fra badeværelset et kvarter senere. Både halsen og hagen var nu fri for skægvækst, og bakkenbarterne var væk. Vigtigst af alt var dog, at hans hud ikke var blevet påvirket af den forholdsvis omfattende barbering, som havde fjernet et skæg, som havde groet uhæmmet i næsten et år. Lasse var ovenud tilfreds med sin beslutning om at erhverve sig en skægtrimmer, og blev særdeles positivt overrasket over batterilevetiden, som langt oversteg den angivne time på en enkelt opladning. Faktisk var han så positivt stemt, at han også overvejede  at anskaffe sig en hårtrimmer.  Det var også en stor bonus, at skægtrimmeren havde justerbare indstillinger, så Lasse fremover kunne nøjes med at barbere skægget delvist, således at en pæn type skæg kunne bevares.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

vest

Alle kategorier i Jyttes Hytte

By Nyborg Turist

Jytteshytte.dk laver produkttests og anbefalinger inden for et hav af kategorier. Hun tester næsten alle de typer af produkter, du kan komme i tanker om. Hos Jyttes Hytte kan du finde test og anbefalinger mange forskellige varekategorier. Der er både...

Et ur er den perfekte gave til en mand som har alt

By Nyborg Turist

Ure er ikke noget vi alle går med. Især nu om dage er der færre og færre som har brug for det. Hvis man bliver spurgt om, hvad klokken er, så kigger man ikke længere på sin arm, men derimod på den telefon som alle mennesker har liggende i deres lomme...

Ved at vælge et godt Køleskab kan man spare mange penge

By Nyborg Turist

Hvis man gerne vil have sine fødevarer til at holde længere, så kan det være nødvendigt at have en måde at køle dem ned på. Hvis de skal holde i rigtig lang tid, så kan man vælge at fryse dem ned, men det er dog ikke altid den bedste løsning. Det tag...