Umbraco tilbyder udvikling inden for mange forskellige IT-løsninger

umbraco it

3 år siden |  0 comments  |  Sidste nyt

Inden for firmaet bliver der tilbudt mange forskellige udviklingsopgaver, de kan tage sig af. Dette omfatter først og fremmest at ændre tekst på dine hjemmesider, fjerne eller tilføjge billeder, få hjælp til at gøre din virksomhed mere synlig under en søgemaskineoptimering. I alt findes der mange forskellige systemer, der tit går under betegnelsen CMS, der dækker over propriætære og open source ñ i deres system bliver der arbejdet med systemet Wordpress og Umbraco.
Portalerne er en af de ting, er også løbende udvikles på og som er populært, fordi folk kan komme med deres meninger. Et godt eksempel relateret til forretningsverdenen er iværksætterportalen på amino. Der skabes også applikationer i en virksomhed, der anvendes til at løs et problem intern i virksomheden. Det kan være at følge en vare ved en GPS-funktion eller holde styr på en salgsorganisations indtjening. Ud fra denne princip er der eksempler på, der har været udviklet i umbraco portaler og applikationer, der har underbygget hinanden i en organisation.
Noget andet der også udvikles på, er webshops, hvor det enten kan være projektets start til slut, eller hvor de inddrages i dele af processen af udviklingen af webshoppen. Det er typisk det såkaldte Magento-design, der anvendes.
Til mindre hjemmesider bliver der snarere anvendt Wordpress, da det er et fremragende system, der har mange muligheder, når det kommer til tilføjelse af forskellige moduler. Dertil er det et af de mest udbredte SEO-systemer, som rent praksis betyder, at det vil gøre din hjemmeside mere synlig og dermed have flere besøgende. Der forskellige hostingmuligheder og det er meget nemt system at anvende.

Valgt af system ift. forretningsportal og applikationer


Umbraco anvendes ofte, hvis der er et ønske om udvikling af en webapplikation, der kan dataudveksle og integreres med andre systemer også. Systemet er meget nemt at videreudvikle, hvis der ønskes en udveksling af data over nettet til f.eks. Microsoft, hvorefter der nemt kan arbejdes sammen med dem.
Der anvendes allermest denne løsning, dog er der en undtagelse, hvis der skal udvikles en kampagneside, der måske skal holdes kørende i 1-2 uger. I tilfælde som dette, kan det bedre svare sig at anvende HTML format
Det er meget baseret på, hvilken slags portal, man ønsker at få udformet. Det kunne for eksempel være en portal, der havde med auktion at gøre og i dette tilfælde ville det være mest hensigtsmæssigt med CMSsom Joomla, det er smart, fordi der nemt kan laves auktioner med tredjeparter.

Hvordan vælges der imellem det proprietære system CMS og Open Source?


Det proprietære system er mest hensigtsmæssigt for leverandøren hvorimod open source er bedst for kunden. Der er nogen forskellige ulemper ved det proprietære system, som først og fremmest er, den virksomhed, der oftest står bag en CMS, er en mindre virksomhed ñ hvis derfor virksomheden skulle gå konkurs, ville du tabe din investering og være nødt til at starte op igen. Der kan kun vælges mellem de moduler, som virksomheden specifikt tilbyder. Dertil er det mere langsomt til at udvikle sig, da der oftest er færre udviklere bag, sammenlignet med den anden løsning. Hvis du alligevel ønsker at få tilføjet nogen specielle moduler, vil prisen oftest blive sat meget høj, da leverandøren har ingen konkurrenter og som kunde har man ikke andre muligheder. Nogen gange kan man blive meget bundet af leverandøren, der derfor er nødt til at foretage ønskede ændringer, som igen vil blive meget omkostningsfuldt.
Hvis du ønsker en undtagelse fra det allerede beskrevne, kan det være hensigtsmæssigt at investere i Moss-systemet eller systemer fra SAP, Oracle osv. Der afregnes efter halve og hele timer og der kræves derfor ekstra betaling af overarbejde.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

popularitet

Populariteten på online dating sites stiger, og det er helt normalt!

By Nyborg Turist

I sidste ende er de en del af den naturlige opfølgning af forløbet vedrørende vores måde at date og forføre. Vores vaner tilpasser sig altid teknologien om vi ville det eller ej: kærlighedsforhold er ingen undtagelse! Antallet af disse dating sites f...

Få fat i de gode tilbud

By Nyborg Turist

At være husejer kan nogle gange godt være en dyr affære. Der er mange ting, som løbende skal vedligeholdes på et hus, men i sidste ende er det altså det værd. God vedligeholdelse er blandt andet med til at bevare og måske endda forøge værdien på dit...
taendte lys

Vælg anbefalede bedemænd på Sjælland for den bedste oplevelse

By Nyborg Turist

At skulle vælge en bedemand, er meget sjældent forbundet med glæde eller overskud. Når bedemanden tilkaldes, er det nemlig som oftest, fordi nogen er død eller døende. Dette er aldrig en begivenhed, som vækker smil eller latter – tværtimod er den oft...